Oh my gad !

Hehe ! Gjett hva jeg oppdaget nå nettopp da ?, å jo da enda en skrivefeil og jeg har liksom hatt bloggen i en dag og har alt to skrivefeil. Hmm, skjerpings skjerpings !! Enten så er det ''syken'' eller så må jeg virkelig ta førsteklasse om igjen. haha !

Jeg sitter da fortsatt her i sofan og dauer av kjedsomhet, har fått i meg et helt fat med slapskaus ( Neida, dette er ikke enda en skrivefeil, mamma laget nemlig lapskausen veldig tynn, så da ble det slapskaus. hehe ! ) og prøver nå å finne på noe å gjøre.
 For å si det enkelt å greit så ga jeg opp forsøkene på å årne ny header. Jeg er rett og slett  K J E M P E dårlig til å lage det. Så da får jeg heller bare bytte innimellom med de dårlige og håpe at jeg kanskje finner et talent ovenfor headerlaging en dag : )..Her er da vakre meg som har skiftet til ''elg'' og ligger i senga. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katinka <3

Katinka <3

13, Agdenes

Hei yo ! Nå har dere kommet til min blogg, som skrives av meg : ). Jeg elsker å danse, ta bilder og DYR ! Hehe, så dere vet kanskje hva dere kommer til å få se av her på bloggen. Kommenterer dere kommenterer jeg !♥ Enjoy :*

Kategorier

Arkiv

hits