Ooveersskrrifft og bbilldeer

Før jeg begynner å bable ut om ting, så vil jeg bare si at kreativiteten for overskrifter og bilder ikke er her akkurat nå.. hehe !

Har kommet hjem fra dansinga nå. Hadde vikar så jeg trengte egentlig ikke å gå, siden jeg bare satt å så på, men jeg tar det med et smil : ) .. Til dere som lurte så danser jeg / har danset masse forskjellig bl.a. hip hop, jazz, classisk, ragga, slow og noen ting til som jeg ikke husker.

Jeg er faktisk litt irritert akkurat nå siden jeg prøver og legge igjen kommentarer til dere som legger igjen kommentarer her, men hver gang jeg prøver så kommer det bare opp at den ikke vil godkjennes. Så jeg beklager til dere som ikke får kommentar igjen. Men jeg skal fortsette å prøve til jeg får det til ♥


Siden jeg ikke har kreativiteten med meg nå, blir det litt bilder av noe som er godt og gjør godt for halsen, noen som greier og gjette hva, hehe !  :


GLAM KILLS
1

Would you like to swing on a star...
2

STUPIDSHT on Xanga
3
ill eat you up. i love you so
4

- Hvilken fikk dere mest lyst på ?

3 kommentarer

Linn Nygaard

09.sep.2010 kl.18:23

1 frista mest :)

m a r t e v o l d e n

09.sep.2010 kl.19:08

takk :)

Hanna

09.sep.2010 kl.20:24

Jeg fikk mest lyst på nummer 3 :)

Skriv en ny kommentar

Katinka <3

Katinka <3

13, Agdenes

Hei yo ! Nå har dere kommet til min blogg, som skrives av meg : ). Jeg elsker å danse, ta bilder og å se på bilder.. og DYR ! Hehe, så dere vet kanskje hva dere kommer til å få se av her på bloggen. Gjerne legg meg til som venn <3 Kommenterer dere kommenterer jeg !♥ Enjoy :*

Kategorier

Arkiv

hits